h1

El nou ajuntament de Moià cancel·la el Festival SkazzFest!!

2011 Juliol 20

Us adjunto el comunicat dels organitzadors de SkazzFest:

EL NOU AJUNTAMENT DE MOIÀ CANCEL·LA UNILATERALMENT L’EDICIÓ 2011 DEL FESTIVAL SKAZZFEST

Amics i fidels seguidors, dijous passat l’ajuntament de Moià m’informava a mi com a organitzador que havia decidit cancel·lar de forma unilateral l’edició d’aquest any de l’SkazzFest. Sense audiència prèvia, ni oferint alternatives reals i viables per als grups participants, ni res de res. Perquè el nou ajuntament ho ha decidit i ja està! A un mes vista del concert i ignorant el compromís dels grups envers el festival, el preciós cartell que en Txarly Brown havia fet i que estava a punt de ser enganxat per comarques, l’acció de premsa que s’havia començat a fer i la que estava programada i a punt per realitzar-se i sobretot, mostrant una nul·la sensibilitat envers la cultura i nul respecte cap al públic que hi volia assistir, vosaltres. Amb això es pot resumir tot.

Jo ja he tret les meves pròpies conclusions, vosaltres treieu les vostres. Només deixo anar una dada i perdoneu el llenguatge: va ser un ajuntament amb suposades sigles de partit de centre-dreta qui va donar total suport al festival, i ha estat un ajuntament amb suposades sigles d’esquerra qui l’ha censurat per decret. Quin decret? Encara estem esperant un document oficial que ens comuniqui aquesta decisió.
I com sempre, hi ha algun judes envejós de la grada jove que ha intentat llençar merda sobre el festival per així quedar bé davant el ple del nou ajuntament i potser així guanyar mèrits. Què patètic! Tant jove i tant llepes. Les aproximadament 900 persones que vam comptabilitzar que van passar pel festival de l’any passat parlen per si soles. Peró amics, ja sabeu que estem en un país on abunda la mediocritat i l’enveja envers a aquells o a allò que està ben fet i que aquests mateixos mediocres són incapaços de fer. Tita curta i cervell petit, aquest és el diagnòstic.
El cabreig encara dura tot i que fa dies que els rumors van començar i si algú es sent ofès per aquest comunicat, que si posi fulles, no es res més que la veritat.
Tot i no ser culpable intento ser un senyor, no com altres, i demano personalment disculpes als grups, manajament, sound system, dissenyador i als col·laboradors que amb tota il·lusió ens havien donat un sincer cop de ma.
Som rucs i rudes, no ho oblideu, estigueu segurs que l’any que ve tornarem a intentar muntar l’SkazzFest. De moment, aquest any Moià tindrà un festa major d’aquelles que fan pena.

SI US PLAU, FEU DIFUSIÓ D’AQUEST COMUNICAT

SkazzFest

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: